Τρόποι και Όροι Συνεργασίας

Για Εργοδότες

Ο εργοδότης που ενδιαφέρεται για εύρεση ατόμου προς κάλυψη μιας θέσης εργασίας θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για να μας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να τον καλύψουμε άμεσα και εύστοχα.

Το ABC Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας – Κοτταράς Αθανάσιος σας παρέχει 6μηνη ή ετήσια κάλυψη για οποιαδήποτε ειδικότητα ζητήσετε. Αυτό σημαίνει ότι όλο το διάστημα κάλυψης είμαστε δίπλα σας και έτοιμοι να αντικαταστήσουμε το άτομο αν τεθεί θέμα αποχώρησής του από την εργασία για οποιοδήποτε λόγο.

Για κάθε εργοδότη υπάρχει Σύμβουλος Εργασίας του ABC με τον οποίο μπορεί να επικοινωνεί άμεσα .

Επιλέγοντας οικιακή βοηθό ή γηροκόμο απο το γραφείο ευρέσεως εργασίας ABC -Κοτταράς, θα πρέπει ο εργοδότης να γνωρίζει ότι θα παραλάβει αντίγραφα των νόμιμων εγγράφων παραμονής του.  Το έμπειρο προσωπικό μας επιλέγει οικιακή βοηθό ή γηροκόμο μέσα απο πολυάριθμα βιογραφικά τα οποία αξιολογούνται διεξοδικά, επομένως γίνεται κατανοητό ότι η καλύτερη και ασφαλέστερη μέθοδος να βρεθεί οικιακή βοηθός και γηροκόμος ή άτομο οποιασδήποτε ειδικότητας, είναι μέσω γραφείου ευρέσεως εργασίας

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η 16χρονη θητεία του κυρίου Κοτταρά Αθ. ως Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας, είναι η εγγύηση της επιλογής κατάλληλου και έμπιστου προσώπου για την κάλυψη της θέσης γηροκόμου ή οικιακή βοηθό που χρειάζεστε για το σπίτι σας.


Παρέχουμε baby sitters (φροντίδα παιδιών), φροντίδα ηλικιωμένων και ασθενών, οικιακοί βοηθοί, γηροκόμοι νοσοκόμες, καθαρίστριες, Chef, μαγείρους, βοηθοί κουζίνας, υπάλληλοι υποδοχής (receptionist), καμαριέρες, λαντζιέρες, σερβιτόρες- σερβιτόροι, πωλητές- πωλήτριες, συντηρητές, γραμματείς, στελέχη επιχειρήσεων, υπαλλήλους στήριξης και κάθε ειδικότητα.


Για εργαζόμενους

Ο εργαζόμενος που ενδιαφέρεται για εύρεση εργασίας, οποιασδήποτε ειδικότητας, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας ή να περάσει από τα γραφεία μας (οδός Μάρνη 32, 7ος όροφος) για να μας ενημερώσει για την αναζήτησή του.

Θα πρέπει να γνωρίζει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή του πρέπει να έχει έτοιμο βιογραφικό σημείωμα με τα πλήρη στοιχεία του, την εκπαίδευσή του και την εργασιακή του εμπειρία, μια συνοδευτική επιστολή που θα αναφέρει τις ειδικότητες που είναι διατεθειμένος να εργαστεί, την ταυτότητά του ή τα νόμιμα έγραφα παραμονής και εργασίας αν πρόκειται για αλλοδαπο.

Παρέχουμε εργασία στην Ελλάδα και σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε σπίτια, σε τουριστικές αλλά και κάθε είδους επιχειρήσεις.