Προφίλ

     Το ABC Ιδιωτικό Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας (Ι.Γ.Ε.Ε.) – Κοτταράς Αθανάσιος, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με αρ. αδείας 30725 και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ι.Γ.Ε.Ε., παρέχει τις υπηρεσίες του τα τελευταία 30 χρόνια Πανελλαδικά και σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

     Εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη σας. Εύρεση κατάλληλου προσωπικού για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας, αλλά και εύρεση εργασίας.

     Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο 210-5238088  ή στο κινητό 6972-775522, ή ακόμα και να περάσετε από τα ιδιόκτητα γραφεία μας, που στεγάζονται στην οδό Μάρνη 32, στον 7ο όροφο.
 
     Απευθυνόμενος στο γραφείο ευρέσεως εργασίας ABC επιλέγετε οικιακή βοηθό ή γηροκόμο έμπειρο και έμπιστο έχοντας εγγύηση αντικατάστασής του σε περίπτωση που αποχωρήσει απο την εργασία του. 
  
     Το γραφείο ευρέσεως εργασίας ABC παρέχει προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και ειδικότερα οικιακό βοηθητικό προσωπικό, οικιακή βοηθό, άτομα για φροντίδα ασθενών, φροντίδα ηλικιωμένων, γηροκόμους, φροντίδα παιδιών, καθαρίστριες, νοσοκόμες, άτομα για τουριστικές επιχειρήσεις, μαγείρους, βοηθοί μαγείρων, βοηθούς κουζίνας, υπάλληλοι υποδοχής (reception), καμαριέρες, λαντζιέρες, σερβιτόροι, σερβιτόρες, πωλητές, πωλήτριες, συντηρητές κ.α.


                                                                    Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.