Άτομα όλων των ειδικοτήτων

  Τα Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας ABC Κοτταράς Αθανάσιος παρέχει προσωπικό όλων των ειδικοτήτων όπως οικιακό βοηθητικό προσωπικό, προσωπικό εστιατορίων, προσωπικό ξενοδοχείων, άτομα για αγροτικές εργασίες και οποιαδήποτε ειδικότητα ζητηθεί, κάτω, πάντα από νόμιμες διαδικασίες.

Εργοδότες και εργαζόμενοι απευθύνονται στο γραφείο μας, σ’ έναν από τους Συμβούλους Εργασίας, ενημερώνοντάς τον για το τι ακριβώς αναζητούν, λόγο του μεγάλου πελατολογίου μας, και των πολλών χρόνων εμπειρίας μας, η εξυπηρέτησή τους είναι άμεση και εύστοχη.
 
Χαρά μας είναι να εξυπηρετούμε και τις δύο πλευρές όσο το δυνατόν καλύτερα, για το λόγο αυτό θα πρέπει να ενημερώνεται το γραφείο και ο Σύμβουλος Εργασίας λεπτομερέστατα από τον άμεσα ενδιαφερόμενο.
 
Στα 30 χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας έχουμε ειδικευτεί στην εύρεση οικιακής βοηθού, γηροκόμου, baby sitter, νοσοκόμες, καθαρίστριες, καμαριέρες, λαντζιέρες, μαγείρους, βοηθοί μαγείρων, chef’s, σερβιτόρους, σερβιτόρες, μπουφετζήδες, receptionist, συντηρητές, έχουμε όμως την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ειδικότητα μας ζητηθεί.